ASEA Cellefornyelse

Her kan du læse mere om ASEA samt downloade 2 pdf som giver et stort indblik i hvad det er ASEA er.

Du kan enten skrive eller ringe til mig og få en konto eller du kan oprette den her – www.omsorgsklinik.myasealive.com

Her kan du også se hvad fødevarestyrelsen anbefaler https://www.foedevarestyrelsen.dk/Foedevarer/Kosttilskud/Sider/Kosttilskud.aspx

ASEA Cellefornyelse – redox molekyle

Her er et indblik i hvad cellefornyelse og opbygning via ASEA er.

Læs og lær mere om ASEA herunder, samt downloade de 2 pdf her og her som giver et stort indblik i hvad det er ASEA er www.aseaimpact.com

Her kan du også se hvad fødevarestyrelsen anbefaler https://www.foedevarestyrelsen.dk/Foedevarer/Kosttilskud/Sider/Kosttilskud.aspx

  • Hvordan køber du ASEA? Du kontakter mig på enten tlf. 23991899, ring eller sms eller på lina@linasmil.dk.
  • Vi åbner dig en konto hvor vi lægger din bestilling ind, du får alle informationerne og kan derefter lave dit password om og lægge dit kreditkort nummer ind. Kontoen kan afmeldes fra dag til dag dog vil den næste bestilling blive afsendt og beløbet vil blive hævet den sidste gang.

Pris: ASEA afsendes fra Irland og koster ca. kr. 1.100-1.200,00 inkl. fragt – der afregnes i US dollar, og dermed variabel, men omregnes automatisk af banken når der trækkes på kreditkortet.

Du er som sagt velkommen til enten skrive eller ringe til mig og få en konto eller du kan selv oprette den her – omsorgsklinik.myasealive.com

Hvis du ønsker det, er der mulighed for at få tilsendt videoer og yderligere tekst om produktet og måden ASEA virker på. Det er vigtigt at påpege, produktet ikke er medicin, vitaminer eller mineraler. Klik her for info.  Den cellefornyelse og -opbyggende behandling klinikken tilbyder via ASEA, er et ikke-toksisk produkt, en perfekt afbalanceret blanding af en væske, som er den samme som det der konstant produceres i alle levende og raske celler. ASEA forbedrer og aktiverer det native antioxidant i kroppen, som er nødvendig for at beskytte og afgifte cellerne, samtidig med det supplerer alle signalmolekyler som er nødvendige for at reparere eller udskifte celler og genskabe sundt væv og immun funktionerne.

Den kemiske sammensætning af ASEA

ASEA adskiller sig rigtig meget fra traditionel medicin fordi ASEA går ind og understøtter kroppens/cellernes egne funktioner som er deres evne til at beskytte, reparere og erstatte (immunforsvaret). ASEA understøtter altså kroppens egne funktioner i stedet for, som traditionel medicin er designet til, at bekæmpe symptomer. Især ved sygdom er det afgørende, at vi understøtter kroppens egne selvhelbredende mekanismer.

Derfor er ASEA også en helt ny måde at tænke på i forhold til det, som vi er vant til fra traditionel medicin. ASEA består kemisk set af H2O og NaCI. Disse bliver igennem en elektrokemisk proces (ligesom den som sker i cellerne) brudt ned til frit flydende atomer. Dvs. hydrogen, oxygen, natrium og klorid atomer. Disse bliver herefter sammensat på ny i nye kombinationer. Disse er, hvad vi definerer som Redox signalmolekyler. Man ved, at der bliver skabt mindst 8 sæt, dvs 16 i alt, som man kender til. Disse er enten positivt ladet eller negativt ladet. De to typer (positiv og negativ) er hhv reaktive iltforbindelser (ROS) eller reduceret iltforbindelser (RS). Af molekyler som bliver produceret kan bl.a. nævnes: Hydrogen Peroxide (H2O2), Oxygen (O2), Super oxide (O2H), Hypo Clorite (HOCI) og Nitrogenoxid (NO).

ASEA:

ASEA kan bidrage med at rette op fysiske og æteriske ubalancer i kroppen og sindet, er det første der mærkes at immunforsvaret bliver stærkere, og stofskiftet bliver langt mere stabilt. De fleste bliver fokuserede og klare i hovedet, og får langt mere fra hånden, samt mere energi og overskud i hverdagen, bla på grund af ASEAs helt specielle egenskaber.

Du skal forvente at skulle tage ASEA i op til 3 måneder, før der kan laves en endelig evaluering, men de fleste har en bedring allerede efter relativ kort tid

ASEA er en ny gren af videnskaben, som sprænger de kendte rammer af vores naturvidenskabelige og medicinske forståelse. Jeg er sikker på, at fremtidens medicin, vil udvikle sig ud fra opdagelsen og konceptet bag ASEAs ”Redox signal Supplement” og igennem mitokondrier. Mitokondrierne skaber brændstof og energi til kroppen, så cellerne kan fornys og udskiftes og vedligeholdes, så kroppen, immunforsvaret og alle celler fungerer optimalt. Uden mitokondrierne ville kroppen hurtigt falde sammen og holde op med at fungere.

Mitokondriernes vitale rolle i hele celle-kommunikationssystemet er det faktum, at de skaber specielle molekyler kaldt ”redox signal” molekyler. Mitokondrierne laver milliarder af disse molekyler hver eneste time igennem dagen. Uden dem var der ingen liv. Vi behøver redox signal molekylerne for at oprette og vedligeholde vores sundhed og velbefindende. I takt med at vi bliver ældre bliver vores evne til at skabe redox signal molekyler mindre.

Produktionen af redox signal molekyler er normalt oppe på 100 % fra 0-12 års alderen. Allerede derefter begynder det at gå ned i produktion. Et menneske på 80 år har måske kun 25 % produktion af disse ift en 12 årig.

F.eks. hvis et barn slår sig og får et sår, så heler det langt hurtigere end hvis et menneske på 70 år får det samme sår. Årsagen er den, at den 70 årige har en mindre produktion af redox signal molekyler inde i sine celler. Men forestil dig, hvis produktionen altid var optimal. Hvordan ville vi så have det?

En vigtig brik i forståelsen er, hvordan mitokondrierne producerer redox signal molekyler. Dine celler er fyldt med saltvand. Mitokondrierne fylder rundt i dette saltvand. Når de behøver nyt materiale til skabelsen af redox signal molekyler, så skal de have tilført saltvand. Dette er egentlig logisk. Saltvand består af natrium, klorid og brint og ilt-atomer. Mitokondrierne adskiller den måde det almindelige saltvand er sat sammen på og sætter dem sammen på en ny måde. Denne nye kombination og sammensætning er ”redox signal molekyler”.

Disse skabes så hurtigt inde i cellerne i blot brøkdele af sekunder samtidig med de bliver brugt meget hurtigt. Og hvis kroppen og cellerne ikke har brug for redox signal molekylerne, bliver de blot omdannet til almindelig saltvand igen og kan bruges igen og igen af mitokondrierne. Så hvis vi i laboratorierne skal lave redox signal molekyler, skal vi bruge almindeligt salt og fersk vand. Det er hvad firmaet kalder ASEA byggesten. Firmaet bruger natrium, klorid, brint og ilt til at skabe redox signal molekyler på samme måde som mitokondrierne gør det. Problemet er, at efter få sekunder bliver disse redox signal molekyler omdannet til almindeligt saltvand igen. Så skal de igennem en lang kemisk proces før de forbliver redox signal molekyler. Denne proces er patenteret på alle tænkelige måder. Mitokondrierne i celler skaber redox signal molekyler i løbet af et sekund. Det tager 3-4 dage at lave et stabilt redox signal molekyle. Når de bliver dannet naturligt i  kroppen vil de bruges øjeblikkeligt, fordi de er så højt aktive molekyler og hvis de ikke bliver brugt øjeblikkeligt, omdannes de til saltvand igen.

Det er efter mange års undersøgelser og forskning lykkedes for ASEAs forskere at stabilisere Redox signal molekylerne i en stabil form, hvor de ikke omdannede sig til almindeligt saltvand igen, men forblev stabile.

Dette var et historisk gennembrud for videnskaben. Nu kunne redox signal molekyler utrolig nok opbevares i en plastflaske i en saltvandslignende væske. Det har efterfølgende vist sig, at redox signal supplementet kan holde sig stabilt i et år i en speciel fremstillet plastflaske.

Så hvad betyder verdens første redox signal supplement for os?

Dette har simpelthen en helt ny betydning for vores helbred og sundhed. Alle andre sundhedsmæssige produkter som vitaminer, smoothies, eksotiske drikke osv., giver kroppen noget, som den skal finde ud af at bruge. Sådan er det ikke med Redox signal supplement. For første gang i menneskets historie har vi noget oprindeligt, som vores krop og celler allerede bruger og optager helt naturlig. Redox signal supplement er ikke bare et produkt. Det er et supplement til wellness og sundhed på alle alderstrin i livet.

Når vi tager Redox signal supplement vil kroppen ikke blive afhængig af det, fordi de overskydende redox signal molekyler, der ikke bliver brugt, blot vil omdanne sig til almindeligt saltvand, hvilket den allerede gør i dens egen produktion af samme. Kroppen får et ekstra tilskud af redox signal molekyler, som kan bruges til at skabe større kommunikation imellem cellerne, så de  gendannes hurtigere, – bliver udskiftet hurtigere – dårligt fungerende celler bliver udskiftet. Dette er hvad Redox signal supplement gør for din krop og sundhed.

Har du spørgsmål eller har du lyst til at prøve ASEA, så ring til mig på 23 99 18 99 eller mail på lina@linasmil.dk